søndag 7. juni 2009

Fjellmaraton 2009

Målsettingen foran årets fjellmaraton var å komme under 1.25. Tok buss fra Beitostølen sammen med Trond og var blant de heldig som fikk plass inne i varmestua. Etterhvert kom sola frem og vi tuslet kilometren bortover mot start. Rolig oppvarming mens de første maratonløperene passerte oss. Tempoet ut fra start var høyt nok, og i bakkene nedover mot Bygdin slet jeg med å følge de jeg løp sammen med. I bunn av bakken slet jeg voldsomt med å få steget på plass etter ei mil med nedoverbakke.

10 km ble passert på ca 38 minutter... slett ikke verst men jommen begynte jeg å bli sliten. Opp Båtskaret gikk det tyngre enn jeg regnet med, hadde jeg åpnet for hardt? Bakken er lang og det er enda 8 km inn til mål. Slet med løpesteget ned mot Beitostølen, og hadde det vondt den siste biten. Samme Andreas N. som jeg slo i Vest-Torpa durte  forbi meg ned mot mål.

Tida ble 1.25.58. Ørlitt under målsettingen, men fornøyd med plassering som nr 10 i klasse 40-44 år! Det holdt til plass på scena og premie! Imponert over Trond som kliner til med 1.33!!!

Lærdom: Trene løping i nedoverbakke. Trene overganger.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar