søndag 24. januar 2010

Hektisk uke

Travel uke med lite blog-aktivitet... Har hatt mange timer sammen med Mattis rundt oppstarten av www.fresk.no. Har jobbet intenst med dette prosjektet noen måneder, og gøy å se at oppstarten var vellykket. Spennende å se hva dette kan bli til over tid! Vi legger stein på stein og utvider vareutbudet etterhvert.

Vi kommer til å bruke Facebook for det det er verdt, der vi legger ut tester, produktomtaler, bilder og anna moro. Ta en titt på Facebook-sida vår, og bli tilhenger! Vi trekker en svinedyr Princeton Tec hodelykt blant registrerte tilhengere 5 februar...

Har klart å putte inn fire treningsdager denne uka, med distanseløp på lørdag som høydepunkt. For de uinvidde er et distanseløp en test der man løper så lange man kommer på 30 minutter... Distansen er litt uklar, men det ble et sted mellom 7 og 8 km - og rundt 100 meter lengre enn siste testløp på samme distanse i april på tørr asfalt!

Kommende uke blir det noen rolige, korte skiturer. På fredag er det avreise til Italia og MARCIALONGA! 70 lange kilometer neste søndag gjennom Val Di Fiemme. Målgang i Cavalese etter en vanvittig mørdarbacke siste 2 kilometrene. Gleder meg som en unge...!

2 kommentarer:

  1. Lykke til i Italia, Jan Olav! Kanskje jeg har sjanse til å henge på deg på tirsdag hvis du stiller?

    SvarSlett
  2. Oj! Det høres ut som en utfordring...hmmmm. Skal kjenne litt på beina på tirsdagen så får vi se! Men regner med at jeg blir med over uansett om det blir på tid eller ikke.

    SvarSlett