tirsdag 12. januar 2010

Tusenmeterintervaller!

Ny økt med løpeintervaller, ikke snøfritt på stadion så det ble tusenmetre ut mot Bråstad og tilbake. Helt på grensen med minus 15 grader. Litt kluss med klokka, men hadde tidene 3:32, 3:58, 3:46, 3:39, 3:30 og 3:17; snitt 3:37. Tilsynelatende ujevne tider, men det er endel stigning første halvpart, ca 50 meter. Løp samme trase rett før jul med snitt 3:42 og hadde "taket" på Per. I dag var det omvendt, virkelig moro å se fremgangen hans!

På vei hjem ble det en sving innom postkontoret for å hente joggesko bestilt fra USA før jul. I tillegg til et års forbruk av Mizuno Ronin 2 er jeg nå lykkelig eier av et par Saucony Grid Type A3. Kun 196 gram (30 gram lettere enn Ronin), sitter som støpt og har "Kiss this" på sålen!


Kiss this!


Vel skal det løpes først, men disse skoa er så raske at jeg fikk nakkesleng bare ved å tråkke rundt på kjøkkengulvet!

3 kommentarer:

 1. A3 ser råååfete ut. Har selv et par A2 - og det er mange som synes de skoa her er superraske! (a3)

  pga overproneringa og ønske om litt mer støtte bruker jeg Fastswitch - der er det ikke "kiss this" men der står det "no brakes!"

  :)

  SvarSlett
 2. Vi gleder oss alle til testløp på lørdag og snøkut på tirsdag.

  SvarSlett
 3. @Espen: Må vente til våren med å teste, ikke noe sål3 for vinterføre... Men regner med at sub 1:20 er en ren formalitet i disse skoa!

  @Anonym: "I stedet for løpet som ble avlyst 5. januar går den 11,4 km lange Houmsrunden tirsdag 16. februar. De to andre løpene, Nordhagaruden og Kaashagarunden går som planlagt henholdsvis 2. februar og 2. mars."

  Noen er LITT konkurransesugne...

  SvarSlett