lørdag 23. oktober 2010

Settar, Jan Olav og festligheter

Fikk på nytt deng av Settar i fredagens testløp i Nordlia. Begge var forhindret fra å delta i den offisielle testen 14 dager siden, og avholdt derfor et privat oppgjør fredag ettermiddag for å få en referansetid i den tøffe og kontrollmålte 10 km løypa mellom Nordlia og Gjøvik.

Settar la seg 15 meter foran hele vegen ned til vending, men jeg tok innpå siste metrene før vending. Per stilte opp som kontrollant for å sjekke at vendingen foregikk forskriftsmessig. Passerte 5 km på 18:53, Settar 3 sekunder foran.

Settar økte litt avstanden på 6 og 7 km, men slett ikke mye. Fra 7 km og inn stiger løypa merkbart, og jeg tror begge sliter hardt. Men etter å ha passert 9 km klinker Settar til og forsvinner som en pil, og kom i mål på 38,2x, jeg kom inn på 39.02 eller deromkring.

Ifølge Per stanset skolebussen idet jeg gikk over målstreken, og ungene satt som klistra til vinduet for å se på mannen som sto på knærne med hodet i bakken og siklet - fullstendig utkjørt. Kanskje stakkaren hadde blitt påkjørt? Var etter ryktene grå i fjeset. Ja, ja - bra at ungene får innsikt i 45-åringers tøffe hverdag. Snittpuls 175 (!), max 185.

På kvelden var det Idrettsgalla med kåringer og utmerkelser til lokale idrettshelter, de mest prestisjefylte prisene gikk til Jan Olav Beitemyren (årets prestasjon menn), Marthe Katrine Myhre (årets prestasjon kvinner) og Vidar Kvernvoll (årets jordfreser).

Nordsinni Multiport&Gym gikk av med en overraskende seier i klasse "Årets mediemogul" som eneste nominerte. Hyggelig! Ellers var kvelden preget av god mat, godt drikke og godt selskap - og MYE idrettsprat. Forøvrig: what happens in Vegas stays in Vegas.


Odd Chr vant klassen "Årets nykommer"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar