tirsdag 19. oktober 2010

Snøkuten nr 1

Direkteinnslag fra stabsbilen: https://vr.shapeservices.com/play.php?hash=5fe8306f46d138eb6610e3e14b3231c3f19f3e03ac63956c1

Mye Gjøvik-folk på kveldens snøkut - den 6.9 km lange Kaashagarunden. Fin temperatur, men endel vind. Som vanlig mange deltagere på startstreken, pluss en haug med mosjonister spredd omkring i løypa i alle slags aldre og hastigheter.

Settar

Hang med en gruppe med Settar, Rolf og 2 andre løpere de første 3 km. Settar og de to andre la seg foran og dro sakt fra, og jeg la meg foran Rolf. Trodde jeg hadde kontroll på han, men etter ytterligere en kilometer kommer han forbi og drar gruppa sammen med Settar. Jeg klarer ikke følge men taper små metre hele tiden, avstanden blir stadig større de siste 2 km ned mot mål.

Settar har mer krefter enn Rolf de siste metrene og kommer i mål 5-6 sekunder foran, jeg et halvminutt bak. Per får alt til å klaffe, og tar andreplassen med en knalltid rett under 24 minutter - bare 3 sekunder bak vinneren. Ikke helt fornøyd med egen tid, men gledelig at treningskompisene har fremgang!

Vel hjemme ligger det konvolutt fra New York Marathon i postkassa - med en forseggjort velkomsthilsen fra selveste race directoren! De har nok fått med seg at jeg kommer over, ja!

2 kommentarer:

  1. Tøft med live-opptak, Jan Olav. Liker spesielt Settars attitude og Pers kommentar ang. alder!

    SvarSlett
  2. Hehe, Settar er i steamen og har ALLTID krefter på slutten - Per skulle vel gjerne ha vunnet en gang til tenker jeg, men smilte som ei sol allikevel :-)

    SvarSlett