mandag 9. mai 2011

Sentrumsløpet 2011

Vårens store event for mil-løpere er uten tvil Sentrumsløpet. Dette var mitt tredje løp, med ambisjoner om å se 36-tallet idet jeg krysset målstreken.

Varm dag med atten plussgrader - støvet sto som en sky over slottsbakken og igjennom Frognerparken. Startet sammen med Settar som fikk teknisk stopp allerede i Slottsbakken pga løs lisse.

Utrolig mye folk som skulle løpe - rekorddeltagelse med nesten 7000 på startstreken! Utrolig gøy med en slik interesse for løping!

Åpnet for hardt denne gangen, passerte 5 km på rundt 18:30. Var ferdig kokt på 7 km, og de siste tre var utrolig tunge. Tapte mange sekunder og plasseringer her.

Sluttiden ble 37:44 - tre små sekunder raskere enn i fjor. Men pers er pers - fornøyd med det! Burde være mulig å komme under 37 på en flatere løype og med en smartere åpning.

Dagen derpå var preget av sår akilles og bare en svært rolig og kort tur i terrenget.

I dag mandag 80 km sykkel: Hjem-Vardal-Snertingdal-Landåsbygda-Hjem.