onsdag 7. mars 2012

Kaashagarunden med kaffe og kaker

Vinterens siste Snøkut er den 6.9 km lange Kaashagarunden. I motsetning til oktoberutgaven løpes denne mot-sols, og avsluttes med kaffe, kaker, utlodning og premieutdeling på samfunnshuset VELDROM på Byflaten på Veldre.

Klarer stort sett å få med meg det jeg skal på løp, men denne gangen ble både tights og hansker igjen på Gjøvik. Fikk heldigvis låne, så slapp jeg å løpe i olabukse...

Per var sugen på sin 49de seier, og åpnet knallhardt. Jeg lå som andremann oppover bakkene, men så støtet debutanten Vidar Østly og dro helt opp til Per. Løp resten av løpet alene, med visuell kontakt med de to i front stort sett hele tida.

Det var 2-3 minusgrader og bare flekkvis bar asfalt. Store deler av traseen var det stålis. Inov8-skoa med pigg var eneste mulige sko å løpe fort med i dag.

Følte jeg disponerte kreftene greit. Siste kilometren må jeg innrømme at jeg ikke tok ut like mye som jeg kanskje hadde gjort hvis jeg hadde løpt sammen med noen.

Resultatene er ikke ute i skrivende stund. Men tiden min ble cirka 25:45, der er pers og under minuttet bak Per. Det er fremgang. Per vant spurtduellen mot Vidar Åsly, og står dermed med imponerende 49 seire i Snøkuten.

Resultater og artikkel på kondis.no: http://www.kondis.no/per-briskelund-naer-droemmen.5029629-127676.html

Per åpnet knallhardt på de første metrene.
Meg, Vidar Åsly og Andreas Østvold på linje bakenfor. Foto: ? 

Kaffe, kaker og premieutdeling på Veldrom etter løpet.
Fra venstre meg, Knut, Per og Settar. Foto: Rolf Bakken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar