tirsdag 6. august 2013

Testløp 3000m

13 løpere ville teste seg i kveld, og vi fikk akkurat klemt inn et jevnt heat mellom regnbygene. Rune Kvikstad tok ledelsen fra start, og jeg klarte å henge på i 5 runder før jeg måtte gi noen meter.

Persen på 3000 m var 10:22, fra juni i fjor. Målet var å komme under 10 minutter, som betyr minst en fart på 40 sekunder pr 200 meter. Dette er en fin balanse - løper jeg bare LITT for fort så kan løpet ødelegges på null tid.

Er veldig fornøyd med å komme under 10 minutter, klokka stanset på 9:58. Tror jeg gjør mye riktig treningsmessig for tiden. Utfordringen blir nå å holde formen vedlike og ikke overbelaste!

Og veldig artig at vi er så mange som løper jevnt!

Resultater her.

Rune perset på 10:08,Per var arrangør og tidtager.

Settar, Helge (løp ikke) og Gard.

Rune var raskest, jeg kun 5 sekunder bak!

4 kommentarer:

 1. Herlig - en ny milepæl nådd, Jan Olav. 10 blank var drømmegrensa mi også en gang....Da er beina både friske og raske igjen, skjønner jeg?

  SvarSlett
 2. Hei, Jan Olav.

  Om du vil ha med bloggen din på runners.no (noe som hadde vært kjekt), så ta en titt på dette dokumentet: http://bit.ly/runnersno

  Om du merker dette, og kommende løpsrelaterte innlegg med "runnersno" etiketten, så får jeg lagt til din blogg som kilde.

  Hilsen Frode.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen. Vil fortsatt ha deg med. Ta gjerne en titt på runners.no for å sjekke tjenesten.

   Hilsen Frode.

   Slett
  2. Tusen takk. Da er du med!

   Da er det bare å merke nye løpsrelaterte innlegg med "runnersno" (andre innlegg, som ikke handler om løping, er det flott om du ikke merker), og de blir automatisk publisert på runners.no også.

   Fortsatt god jul.

   Hilsen Frode.

   Slett