tirsdag 18. oktober 2011

Dag 4: Roses - Tarragona: 75 km

Iskald morgen i Roses med råkald tåke. Syklet de to milene opp til Figueres og tok toget inn til Barcelona. Vurderer denne strekningen som den mest risikable på turen.


Tuklet fælt med å finne veien ut av Barcelona. Sørover går det motorvei pluss en annen vei som norsk standard etter må komme i samme kategori. Kjørte oss fast mellom av sentrum og flyplassen. Etter lunch med dobbel espresso løsnet det endelig. Men man føler seg ikke høy i hatten når man sykler på skuldrene på en tofelts vei med tung trafikk. Fikk trøbbel med pedalen, gikk å fikse i veikanten.Kom inn på C31 som slynger seg langs kysten sørover med utsikt over Middelhavet. Flott vei å sykle på! Nede i Sitges ble det på ny is og kaffe før vi kjørte tog til Terragona. Møter Jørn her senere i kveld, han kommer på buss fra Alicante.


Lite sykling i dag, men lurt sikkerhetsmessig med litt togtransport. Ligger an til lang dag i morgen med straffeetappe! Nå ligger det rette og fine veier foran oss sørover, forhåpentlig med lite trafikk. Blir det for gæærnt kan vi skjære opp i høyden i innlandet. Beina holder bra, og baken er bare jævlig vond allerede. Dette blir bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar