torsdag 20. oktober 2011

Dag 6: Castello - Oliva: 165 km

Lite substans i frokosten, loff og syltetøy er stusselige saker for idrettsfolk! Lesset på til det ikke gikk mer og så tråkket vi avgårde. Kom oss greit av Castello og fikk god vind i ryggen de to første milene, snitt på 32 km/t.

Havnet sammen med et par syklister på vei mot Valencia. Spanjolene er like dårlige i engelsk som jeg er i spansk så jeg sa "Noruega!" og pekte på meg og de to andre med en snørrete og oljemøkkete finger. "Ah!" sa spanjolen - "Hoshovd Boassohage!!!" Jeg nikket ivrig og så var vi enige om den saken. Spanjolen dro oss inn på riktig vei inn mot Valencia gjennom Pucol.


Tråkket oss greit gjennom storbyen, men havnet på en i overkant trafikkert motorvei ut av byen. 3 syklister som skal posisjonere seg på en 6-felts motorvei mellom trailere i hundre blir ganske små... Selv om vi prøver å se store og tøffe ut. Vi spratt av veien og tok en tenkeburger på Mc Donalds. Fant kystveien videre. Lite trafikk og lite sjenere de vind.

Målet for dagen var Gandia, men der var det bare et elendig hotell så vi snudde i døra. Syklet videre - begynner å bli litt trangt med tid da skumringen setter inn kl 19. Fikk et rom på golfresorten Olivia, litt dyrt men tok ikke sjansen på å lete videre.

Dagsetappe 165 km, 6:05 på sykkelen. Lavt energinivå på hele gjengen, har både spist og drukket for lite i dag. Det skal det rettes på nå!

De tre øverste bildene viser oss krysse en påkjøringsrampe før Valencia, her anført av en spanjol. Viktig med tydelige signaler og passiv adferd! God utkikk er et must! Her på motorveien er vi nederst på næringskjeden.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar