fredag 13. november 2009

Sannhetens øyeblikk

Nytt 3000 meter testløp på stadion i morgen klokka ett! Siden forrige gang - 15 oktober - har jeg vært med på 3 av 4 torsdagstreninger, og løpt to tusenmeterintervaller alene. I seg selv ikke mange minutter spesifikk trening. Det KJENNES allikevel som om det har hjulpet. Både på både formen og på løpesteget. Gårsdagens trening ble gjennomført i behersket tempo, med km-tider i nærheten av 3:50/km. Kjentes helt greit. Målet er å komme under 10:45. Kanskje 10 sek, kanskje 15. 10:30 betyr 3:30/km... Sikkert godt - etterpå. Med bedre løpsdisponering bør det være mulig. Og bart føre.

Jeg har sett bedre værmeldinger

2 kommentarer:

 1. Hei

  Takk for kommentaren din, måtte med en gang inn og sjekke bloggen din, for og se om det var noe fornuftig der.
  Ble imponert, en utrolig bra side, med mye bra lesestoff for en som er glad i og løpe. ut fra det jeg har lest, så tror jeg vi er på et ganske likt nivå, kjente igjen mange tider her på intervaller osv. Jeg legger deg til på bloggen min, så kanskje jeg kan sjele noen tips etter hvert:-)
  Hilsen runner gooner

  SvarSlett
 2. Bra, kanskje vi møtes i noen løp til sommeren? Er påmeldt Sentrumsløpet, og regner meg at det blir Oslo maraton på meg til neste år også... Skal prøve å få med meg løpeformen gjennom vinteren, i fjor ble det nesten ikke løping mens skisesongen holdt på...

  SvarSlett