tirsdag 13. oktober 2009

Snøkuten #1 - Kaashagarunden

Vinterens første Snøkut ble avholdt i dag i et flott høstvær. Kaashagarunden er på 6.9 km, og er en fin start på den populære løpskarusellen. I underkant av 400 deltok totalt, og i overkant 60 løp på tid. Talentet Vegard Ølstad var raskest med 22:04, en imponerende fart! Etter få skritt hadde han fått en god luke, moro å se slik teknikk.

Var redd søndagens langtur skulle sitte i beina, men følte meg veldig sprek. Følte jeg disponerte løpet bra. Kom i mål etter en kort fight over skoleplassen mot en junior som hadde litt mer sprut i beina. Fulgte gutten stort sett hele løpet - tok innpå i oppoverbakkene - han rullet fra nedover. Var i ryggen på'n ved skoleporten, men faren - som syklet ved siden av - så meg og ropte "nå kjæm'n...!" og guttlarven stakk foran meg i mål. Godt gjort!

Tiden ble 25:41, en forbedring på nesten to minutter fra i fjor. 3:43 pr km er raskere enn jeg har løpt noensinne. Nå skal det restitueres, på torsdag går det rykter om 3000m test på stadion, og på lørdag er det Hytteplanmila. Hmm...3:43 på kilometer'n er 37:13 på mila....litt lengre, men bedre underlag og mindre bakker...hmm hmm hømmmm....

Lærdom: Sette syklende fedre ut av spill før løpet. Må jobbe med armbruken min, den ligner ikke grisen (iflg. Per).

4 kommentarer:

 1. Ser du ser i rute!
  Godt jobba! Blir spennende å se om du klarer å ta med deg farten på lørdag :) Det har jeg trua på.. 37:xx here we come !

  SvarSlett
 2. 37:xx hadde vært vanvittig gøy!

  SvarSlett
 3. Ikke verdt å sette syklende fedre ut av spill, Jan Olav. I alle fall ikke når det er samme mann som innehar de suverene løyperekordene i alle tre løypene i Snøkuten.

  SvarSlett
 4. Ups :-) det visste jeg ikke, da har gutten genene i orden!

  SvarSlett