lørdag 12. desember 2009

Med iPod i potet-tempo

Godt selskap, rakfisk og tilstrekkelig potet i går kveld medførte en rolig start på dagen i dag. Klokka ble 4 før jeg var lysten på en tur ut. Var lite klar for høy intensitet, det ble derfor en rolig langtur over høgda til Raufoss, ned Hunndalen og hjem over Kallerud. Nøyaktig 2 timer, og nøyaktig 21,1 km når jeg sto på trappa igjen.

Brukte iPod for en gangs skyld, og lyttet til NRK Verdt å vite på podcast. Er nå helt oppdatert på hvordan flaggermusens ultralydsonar virker, middelalderens kirke-relikvier, mulige miljøkonsekvenser ved nanoteknologi samt sopp som angriper skuddene på ask.

Her er tracket i Google Earth, har aktivert auto-markering av hele kilometre. Det piper i Polarklokka for hver gang jeg bikker en ny kilometer, ganske kjekt. Klikker på en av markørene og får opp detaljer om siste kilometer.

Googles bildedekning av Gjøvik er stusselig - dårlig oppløsning og vinterbilder. Dog bedre enn forrige versjon - da lå det en sky over hele området, så null og niks.3 kommentarer:

 1. Varmt i gjøvik ser jeg på Google Maps statsa.
  18 grader da gitt :) Her i oslo var det -1 eller noe :)

  SvarSlett
 2. Sier vel mer om hvor lummert det er under jakka... Sjekk kurven fra Jølster, DA var det varmt da...! 35 grader på håndleddet er nok ikke riktig på noe måte, men grisevarmt var det:)

  SvarSlett
 3. Ahh Trodde det var google maps som gav tempraturen via gps koordinatene. Slik det funka på garmin sin side. Den tok tempraturen fra værgreier ved din satelitt posisjon når du var ute å trente.

  SvarSlett