lørdag 27. mars 2010

Testløp igjen

Dagens testløp er det første siden i januar, noe den mest travle skisesongen må ta skylden for. Til tross for et grisete vær på formiddagen stilte 6 stykk til start. Odd Werner var innleid starter, race marshal og tidtager. Vi løp samme løype som i januar; dvs krysset Kyrre Greppsgate/Marcus Thranesgate - Bråstad og tilbake. 6 kilometer med cirka 50 meter stigning.

Resultater

Det har virkelig løsnet for Per som denne gangen klinte til med 20:48 og nådde målet på 21:15 med god margin. Dette er godt og vel halvannet minutt raskere enn i løpet i januar! Målsettingen om sub 1:20 i Fredrikstad er definitivt innenfor rekkevidde.

Vidar og Odd Werner hadde syklet intervaller i forkant og Vidar fortsatte på direkten med testløp. Han fikk den respektable tiden 21:52 til tross for syretunge sykkelbein. God trening til Norseman i August!

Jeg hadde et håp om å se 21 minutter på klokka, men måtte nøye meg med 22:22. Greit nok og en fremgang på 10 sekunder fra januar. Rundet 3 km på samme tid som sist. Gledelig å se at farten nedover har økt, tok de 10 sekundene derfra og inn.

Sverre, Mathias og Kjartan debuterte på Bråstad-distansen og kom inn på respektable tider. Gode skiløpere med motoren i orden alle sammen - skal bli moro å se hva de kan få til utover sommeren med løpesko på beina!
Braastad-løypa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar