tirsdag 22. mars 2011

Playitas dag 1: Ankomst og første økt

Befinner meg på Fuerteventura, som deltager på Heltefabrikken.no’s triatlon treningssamling. Vi er en gruppe på 15 deltagere, og en ny kontingent avløser oss i neste uke. Møtte Øyvind på Gardermoen klokka 7, og rakk en baguette og kaffe før vi satte oss på flyet. Etter 5 og en halv stiv charterflytime landet vi på Fuerteventura, en liten øy som er del av Kanariøyene og ligger plasser rett sør for Lanzarote. På østsiden av øya er terrenget relativt flatt, mot vest er det fjell opp mot 800 meters høyde.

Etter tre kvarter i buss kom vi til Playitas, et hotellsenter som er dominert av trening og aktiviteter. Jo nærmere vi kom hotellet jo flere joggere og syklister så vi langs veiene. Her finnes alt av treningsfasiliteter, et 50 m basseng, merkede joggeløyper og lite trafikkerte veier som er perfekte å sykle lange turer på! I tillegg er det golf- og tennisbaner og sikkert mye annet som vi ikke har oppdaget enda. Flere topp triatleter trener her nede, bl.a. deler av det tyske landslaget.Temperaturen ligger rundt 30 pluss, men mye vind. Flotte rom, med tekjøkken og mulighet til å lage egen mat.


Øyvind tester vannet

En time etter ankomst hadde vi første treningsøkt, 1:20 løpetur ut mot et lokalt fyr, ganske kupert og vel 280 meter stigning på 14 km. Etter middag var det informasjonsmøte med gjennomgang av programmet for uka. Med Øyvind Lillehagen, Øyvind Johannessen, Jørgen Melau og Arild Tveiten som ledere for treningsuka, burde det være mulig å få gode tips for både svømming, sykling og løping! Avsluttet kvelden med å hente ut leiesykler, av merket Strada 2000 (?) med aluramme og Shimano 105 gruppe. Grei nok, men ikke så hipp som en del av temposyklene som er å se her nede.

Logg:
Løp: 14km (1:22)
Sykkel: -
Svøm: -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar