tirsdag 22. mars 2011

Playitas dag 2: Sykkel, løp og svøm

Etter frokost kl 08 ble det avslapning og kaffe på terrassen før dagens første økt: 2 timer rolig sykkeltur, med frivillig overgang til løpeøkt etterpå. Vi brukte litt tid på å komme i gang, sykler skulle tunes, seter justeres og dekk pumpes. Litt over kl 10 rullet vi av gårde i samlet flokk. Merket fort vinden som sto i mot oss mesteparten av den første timen. Litt småplukk med syklene, bl.a. måtte pedalen min repareres – gikk heldigvis bra.

Godt å sykle igjen, har knapt nok rørt en sykkel siden i høst. Godt og varmt. Flotte veier å sykle på, og SVÆRT hensynsfulle bilister. Ikke tegn til irritasjon selv om man blir liggende bak en gruppe syklister. Her er det noe å lære for norske bilister! Vinden var svært merkbar, tungt å ta igjen gruppa etter å feste et løsnet sete. Hyggelig å småsnakke med de andre der vi syklet to og to bortetter. God sykkelopplevelse!

Fuerteventura er en svært gold øy, finnes ikke vegetasjon høyere enn atten centimeter. Og vanvittige mengder geiter. Sees overalt. Etter 2:05 på sykkelen og ca 54 km var det løpeøkt, og snaut 6 km ble unnagjort umiddelbart etter syklingen på en liten halvtime. Helt greie bein, men varmen gjorde det til en tøff økt for min del.

Arild Tveiten

Ettermiddagsøkta var halvannen time i bassenget med teknikkdrilling. Svømme på siden med armene rett bakover, så ene armen rett opp. Slet med kramper. Pusting, svelge vann, sparking og fikling. Særlig butterflybevegelsen sitter langt inne. Ender stort sett med syre og svelging av vann. Er ikke bygget for den kroppsbevegelsen gitt!

Logg:
Sykkel: 54 km (2:05)
Løp: 5.6 km (0:26)
Svøm: 1500 meter ? (1:20 time)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar