onsdag 23. mars 2011

Playitas dag 3: Drills i bassenget og bakkeintervall på sykkel

Dagen startet med bassengøkt, der vi ble lært endel drills for å trene fremdrift i vannet. Først 500 meter oppvarming. Deretter skølling. Høyst trolig sculling på originalspråket - handler om å skape fremdrift ved minimale hånd- og armbevegelser. Ikke lett, dette er en teknisk krevende måte å drukne på. Det hjalp litt å få lov å sparke med bena. Økta avluttes med 10x100m, deretter 10x50m. Halvannen time i vannet kjennes i armer og skuldrer for en som sjelden driver med slikt.

Midt på dagen holdt Arild foredrag om intensitetsstyring. Fikk høre om Olympiatoppens intensitetssoner sett sett fra triathlon-synsvinklen. Interessant!

Kl 16 rullet vi ut på ettermiddags-økta som var sykkel bakkeintervall. Sår i baken etter årets første sykkeløkt gårsdagen. Syklet i sterk motvind i nesten en time. Limte meg på bakhjulet til Øyvind bortetter. Så kom vi til et drøyt fjellpass som skulle passeres 4 ganger.  Motvinden ble gradvis tøffere mot toppen på det første draget, som jeg brukte nærmere 15 minutter på. Trillet ned på andre siden og fikk medvindshjelp til å klatre tilbake på 7-8 minutter!

Tilbaketuren til Playitas i medvind gikk som en lek, og vi trillet inn foran leilighetene etter drøye 2.5 time på syklene. Ca 60 km distanse på økta. Over 4 timer trening i dag, og etter middag og blogging er det senga. Sprell i retning av barbesøk og lignende blir ikke engang vurdert.

Logg:
Sykkel: 60 km (2:32)
Svøm: ca 3000m (1:39)
Løp: 0 km

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar