lørdag 26. mars 2011

Playitas dag 6: Alt-i-ett-dagen

Dette var dagen da vi triatlerte. Frem til i dag har jeg 17 timer denne uka, og begynner å bli stinn av trening. Hvilepulsen lå 5-6 slag over normalt nivå i dag tidlig, intervalløkta i går var tøff. Besluttet å holde intensiteten helt nede i dag.

Jørgen og Per

Begynte med 45 minutter svømming. Ble instruert av Øyvind J. som bl.a tok video over og under vann. Svømming i triatlon handler mye om armbruk og rotasjon, med lite fokus på beinbruk. Beina skal helst spares til sykkel og løp. Fikk noen tips, og konkrete drills å øve på.

Ei mil hjemmefra i medvind

Ble med gruppe 2 på sykkel (rask gruppe). Gruppe 1 skulle sykle enda og raskere og lengre (ekstra-rask gruppe). Vi  var fire som syklet nordover en halvannen times tid. Fant et høvelig bakeri og bunkret opp med kaffe, brus og kaker. Syklet i medvinden tilbake. Totalt 2.5 time på sykkelen, hovedsaklig i sone 1, noe innslag av sone 2.

Umiddelbart etter syklingen dro jeg ut på rolig løpetur. Halvannen time i sone 1 og 2 i nærmere 30 plussgrader. En flaske drikke er for lite. Forøvrig helt grei følelse i beina, uten noen spesielle vondter underveis.

Logg:
Svøm: 1000m (0:45) Hovedsaklig teknikk
Sykkel: 55 km (2:30) Rolig
Løp: 15 km (1:30) Rolig

Så langt 22:30 totalt denne uka

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar